Charkuterier
Ett brett utbud av franska, spanska och italienska charkuterier. Fransk Saucission sec med oliver eller espelett-peppar. Vi har salchichón med peppar, iberiska chorizo med söt paprika, katalansk longaniza och fuet samt italiensk vildsvinssalami med tryfferl eller fänkol.
Pata Negra-skinkan från ekollonmatade utvalda Ibericogrisar som vandrat fritt hela sina liv i höjt friland i sydvästra Spanien på gränsen till Portugal och ätit ekollon i ekskogarna. Ekollon är rikt på proteiner och fetter så kosten och kombinerat med mycket fysisk aktivitet för grisen hjälper utvecklingen av dess muskulatur som ger den perfekta andelen kött och fett som behövs för att producera den karakteristiska marmorering Pata Negra-skinkan skinkan är utan tvekan stjärnan i utbudet av Ibericoprodukter. Beredd med traditionella metoder, härdning i naturliga torkrum och mognad i Jabugo-källare minst 28 månader. Handskuren och sedan vakuumförpackad. Håller i flera månader. Ta fram i rumstemperatur och öppna förpackningen minst 30 minuter innan den skall ätas. Skinkan har en mjuk konsistens och marmorliknande utseende, med ränder av aromatiskt och flytande fett. Avnjuts i fina skivor.